Kurser

Jag har slutat erbjuda kurser och lektioner på bortaplan då resandet tar för mycket tid. Jag vill ägna mer tid åt min familj och egna hästen och erbjuder för närvarande bara Online-kurser.

När jag flyttat till eget ställe i Halland kan jag i framtiden komma att erbjuda kurser på min hemmaplan i Liberty Dancing® och i Naturlig Ridkonst™ (bettlös ridkonst och autentisk horsemanship i förening med akademisk/klassisk dressyr).

Liberty Dancing® är mitt egna registrerade varumärke som innebär en hästutbildning med personlig utveckling. Kommunikationen med hästen sker helt i frihet utan rundcorall, utan utrustning och utan tvång och ger frivilligt samspel med hästen som kan utvecklas till en magisk dans.

 

Liberty Dancing® – Dansa med hästar ONLINEKURS

Påbörja din personliga utveckling genom dansen med hästar! Liberty Dancing® är grunden för allt du vill uppnå med hästen, alla discipliner – hoppning, dressyr, western, distans… Påbörja en relation med din häst utan utrustning, restriktioner, tvång eller rundcorall. Lär dig grunden i att dansa med din häst i frihet. 

Genom Onlinekursen lär du dig:

  • Hur du påbörjar en relation med din häst i frihet
  • Hur du bygger upp ett starkt, varaktigt band med hästen
  • Hur du utvecklar meningsfull tillit och respekt
  • Hur du uppmuntrar villighet, framåtbjudning och fokus
  • Hur du utvecklar en magisk dans med din häst i frihet

Onlinekurs Liberty Dancing®

 

 

Liberty DancingLär dig kommunicera med hästar utan utrustning, tvång eller tryck, genom att bygga en djupare relation på hästens eget språk. Lär dig det mest naturliga sätt att kommunicera med hästar, på samma sätt som de uppfostrar och lär varandra. Starta en magisk relation med hästen i frihet utan användning av tvång, utrustning eller restriktioner. Lär dig om flockdynamik och ritualerna hästar använder i flocken för att etablera vänskap, tillit, respekt, ledarskap och harmoni. Vi bygger ett starkt, kärleksfullt partnerskap. Vi fokuserar på relationen, spirituellt och emotionellt, och prestationen kommer magiskt.

 

Authentic Horse Education- Dansa med hästar

I Frihet – I Lina – Bettlös Ridkonst

anneli@dansamedhastar.nu

                                                    Tel: 0703-90 00 57AW Natural Horse TrainingDansa med hästar på Instagram