Sommarläger 2017 Liberty Dancing

5-dagars intensivutbildning i Liberty Dancing™

Liberty DancingLär dig kommunicera med hästar utan utrustning, tvång eller tryck, genom att bygga en djupare relation på hästens eget språk. Lär dig det mest naturliga sätt att kommunicera med hästar, på samma sätt som de uppfostrar och lär varandra. Starta en magisk relation med hästen i frihet utan användning av tvång, utrustning eller restriktioner. Lär dig om flockdynamik och ritualerna hästar använder i flocken för att etablera vänskap, tillit, respekt, ledarskap och harmoni. Vi bygger ett starkt, kärleksfullt partnerskap. Vi fokuserar på relationen, spirituellt och emotionellt, och prestationen kommer magiskt.

“Utifrån friheten börjar ett sökande efter en magnetisk förbindelse där människan lär av hästen”

Påbörja din personliga utveckling genom dansen med hästar! Fem fullspäckade dagar blandat med meditation, teori, kroppsspråk, ledarskap, övningar utan häst och praktiskt arbete med hästar i de sju frihetsritualerna. Du lär dig om de sju Frihetsritualerna™ baserade på naturligt flockbeteende och hästars sociala regler.

Du lär dig:

  • Hur du påbörjar en relation med hästen i frihet
  • Hur du utbildar en häst helt utan utrustning i frihet från början
  • Hur du förbättrar kontakten och relationen med hästen
  • Hur du bygger upp ett starkt, varaktigt band med hästen
  • Hur du utvecklar meningsfull tillit och respekt/artighet
  • Hur du uppmuntrar villighet, framåtbjudning och fokus
  • Hur du blir en autentisk ledare i frihet
  • Hur du gör hästen villig att följa ditt ledarskap
  • Hur du utvecklar en magisk dans med hästen i frihet

Liberty Dancing™ är grunden för allt du vill uppnå med hästen. Påbörja en relation med din häst utan utrustning, restriktioner, tvång eller rundcorall. Lär dig grunden i att dansa med din häst i frihet.

“Att lära känna dig själv genom hästen, leder till en Centaur förbindelse. Resan är oändlig!”

Frihetsritualerna ™ bygger på vad jag lärt mig personligen av min mentor Carolyn Resnick i Californien. Hon har hjälpt mig utveckla mitt utbildningsprogram Liberty Dancing ™. Hon levde med periodvis med vilda hästar som barn och lärde sig deras naturliga flockritualer. Hon är författare till boken ”Naked liberty ”och medverkar i dokumentärfilmen ”The path of the horse”.

 

Kursen kräver inga förkunskaper. Du kan delta både med egen häst och utan. Även utan häst har du stor nytta av kursen eftersom du deltar aktivt.
Antalet platser och hästar är begränsat för att hålla en hög utbildningsnivå. Anmäl dig i tid för att säkra din plats. Först till kvarn… Du bör vara ungdom eller vuxen för att delta på lägret.

Kursavgift

Pris med egen häst: 4 800 kr

Pris utan häst: 3 900 kr

I priset ingår lunch och uppstallning med tillgång till box/hage. Lunchen äts på gården.

Tid:

Kl: Ca kl 9-18 inkl. lunchuppehåll. Sista dagen avslutas tidigare.

Plats:

Lomma, södra Skåne.

Anmälan

För att anmäla ditt intresse, maila till: anneli@dansamedhastar.nu

Du får besked om plats på sommarlägret och en anmälningsblankett via email som du fyller i och mailar tillbaks. Betala in anmälningsavgiften på 1200 kr för att bekräfta din anmälan och säkra din plats. Bindande anmälan. Om du av någon anledning får förhinder efter betalning, betalar du 50 % av kursavgiften, alternativt sker ingen återbetalning men du kan utnyttja din plats vid annat tillfälle.

Sommarlägret är för privatpersoner. Maila eller ring om du har frågor eller funderingar. Kursavgiften för sommarlägret kan betalas via faktura eller banköverföring/Swish. Välkommen med din anmälan!

 

Authentic Horse Education- Dansa med hästaranneli@dansamedhastar.nu

                                 Tel: 0703-90 00 57AW Natural Horse Training