Vårens kurser 2017

FULLT!

Clinic i LIBERTY DANCING™ 19-21 MAJ

3-dagars intensivutbildning i Liberty Dancing™.

Liberty DancingLär dig kommunicera med hästar utan utrustning, tvång eller tryck, genom att bygga en djupare relation på hästens eget språk. Lär dig det mest naturliga sätt att kommunicera med hästar, på samma sätt som de uppfostrar och lär varandra. Starta en magisk relation med hästen i frihet utan användning av tvång, utrustning eller restriktioner. Lär dig om flockdynamik och ritualerna hästar använder i flocken för att etablera vänskap, tillit, respekt, ledarskap och harmoni. Vi bygger ett starkt, kärleksfullt partnerskap. Vi fokuserar på relationen, spirituellt och emotionellt, och prestationen kommer magiskt.

“Utifrån friheten börjar ett sökande efter en magnetisk förbindelse där människan lär av hästen”

Påbörja din personliga utveckling genom dansen med hästar! Tre fullspäckade dagar blandat med meditation, teori, kroppsspråk, ledarskap, övningar utan häst och praktiskt arbete med hästar i de sju frihetsritualerna. Du lär dig om de sju Frihetsritualerna™ baserade på naturligt flockbeteende och hästars sociala regler.

Du lär dig:

  • Hur du påbörjar en relation med hästen i frihet
  • Hur du utbildar en häst helt utan utrustning i frihet från början
  • Hur du förbättrar kontakten och relationen med hästen
  • Hur du bygger upp ett starkt, varaktigt band med hästen
  • Hur du utvecklar meningsfull tillit och respekt
  • Hur du uppmuntrar villighet, framåtbjudning och fokus
  • Hur du blir en autentisk ledare i frihet
  • Hur du gör hästen villig att följa ditt ledarskap
  • Hur du utvecklar en magisk dans med hästen i frihet

Liberty Dancing™ är grunden för allt du vill uppnå med hästen. Påbörja en relation med din häst utan utrustning, restriktioner, tvång, klickerträning eller rundcorall. Lär dig grunden i att dansa med din häst i frihet.

“Att lära känna dig själv genom hästen, leder till en Centaur förbindelse. Resan är oändlig!”

Frihetsritualerna ™ bygger på vad jag lärt mig personligen av min mentor Carolyn Resnick i Californien. Hon har hjälpt mig utveckla mitt utbildningsprogram Liberty Dancing ™. Hon levde med vilda hästar som barn och lärde sig deras naturliga flockritualer. Hon är författare till boken ”Naked liberty ”och medverkar i dokumentärfilmen ”The path of the horse”.

 

Kursen kräver inga förkunskaper. Du kan delta både med egen häst och utan. Även utan häst har du stor nytta av kursen eftersom du deltar aktivt.

Antalet platser och hästar är begränsat för att hålla en hög utbildningsnivå. Anmäl dig i tid för att säkra din plats. Först till kvarn… Du bör vara vuxen eller äldre ungdom för att delta på kursen.

Kursavgift:

Pris med egen häst: 3 500 kr inkl. moms
Pris utan häst: 2 500 kr inkl. moms

I priset ingår lunch och uppstallning.

Tid:

Ca kl 9-18. Sista dagen avslutas tidigare.

Plats:

Exakt plats är i skrivandets stund ej bestämt men blir i södra Skåne. Mer info och vägbeskrivning samt förslag på boende för de som behöver, kommer i god tid före kursstart.

Anmälan:
För att anmäla ditt intresse, maila till: anneli@dansamedhastar.nu . Du får besked om plats på kursen och en anmälningsblankett via email som du fyller i och mailar tillbaks. Du har 7 dagar på dig att betala anmälningsavgiften på 1000 kr för att bekräfta din anmälan och säkra din plats. Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej. Resterande kursavgift ska vara inbetalad senast tre veckor före kursstart.

Om du av någon anledning får förhinder efter inbetalning kan du sälja din plats till någon annan på reservplats om det finns. I annat fall betalar du 50 % av kursavgiften, alternativt sker ingen återbetalning utan du kan istället utnyttja din plats vid annat tillfälle.
Maila eller ring om du har frågor eller funderingar. Kursavgiften kan betalas via faktura eller banköverföring/Swish. Välkommen med din anmälan!

 

Authentic Horse Education- Dansa med hästaranneli@dansamedhastar.nu

                                                                    Tel: 0703-90 00 57